Dienstag, 7. Juli 2015

Hazel Dizzle Cake


Wow! Endlich mal wieder ein tolles und geling sicheres Rezept aus meinem "Old-Bakery" Backbuch.
Ich bin begeistert.

Zwar macht die Kokosmischung darauf das Ganze minimalst trocken, aber genau das passt sooo gut zu Kaffee oder Tee.
Perfekt! :)



Und damit ihr auch etwas davon habt stelle ich es jetzt hier online:


2 eggs
1 cup sugar
1 tsp vanilla
1 cup flour
1/4 tsp salt
1 tsp baking powder
1/2 cup milk
1 tsp butter

Beat eggs well. Gradually add sugar, then vanilla. Sift together flour, salt and baking powder. Add to eggs mixture and beat well.
Heat milk to boiling point, add butter and mix with eggs and flour mixture. Beat well. Pour into greased and floured 7x11 inch pan and bake 350 degrees for 30 to 40 minutes, or until done. While cake is hot, spread on icing and set under broiler long enough to toast coconut.

Icing
3 tsp metled butter
5 tsp brown sugar

1/2 cup coconut
1/2 cup pecans
2 tsp milk or cream

Ich habe statt Pecannüssen gehobelte Mandeln verwendet und statt der rechteckigen Form eine 24er Springform :)

Gutes Gelingen,
Eure Verena

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